Gyakran ismételt kérdések

Salgó Hotel

Erdőbe rejtett nyugalom izgalma

Gyönyörű vidék kedvezményes utazás keretein belül. Jöjjön el hozzánk és csodálja meg vidékeinket kedvezményes üdülés formájában.

Az erdő regeneráló hatását élvezhetjük egy kedvezményes utazás során

Erdőillatú, léleksimogató hosszú hétvége –

avagy egy kedvezményes utazás rendhagyó története felnőtteknek

Hol voltam, hol nem voltam, sok hotelban megfordultam már Óperencián innen és túl! De ilyen harmóniát még sehol sem éreztem, mint kinn a Salgó vára alatt, a Medves hegység fái között, madárcsicsergésbe burkolózva… Kaptam ajándékba egy kedvezményes üdülést, és láss csodát! - makacs stresszem feloldva, testem, lelkem rendbe téve hála a környezetnek, és pirulva jegyzem meg: páromnak! …  és Ön? Ön mikor „tette magát rendbe” utoljára?  Pont itt lenne az ideje ugye, mert néha nyűgös, gyakran ingerült, sokszor fáradt?!

 

Írja meg saját erdőillatú történetét, a Hotel Salgó adja hozzá a regényes kellékeket, a rejtett kincseket és a kedvezményt!


Rajta, képzelje bele magát a kedvezményes utazásba:

 

Kedvezményes utzás a gyönyörű Hotel Salgóban. Itt mindenki megtalálja a neki való programot. Kedvezményes üdülés és sok élmény várja Önöket.

Elrejtett kincsek az erdei szállodán belül és kívül

Szálloda az erdő közepén, friss erdei levegővel, mókusok, őzek társaságában! A helyszín megvan, és már önmagában is regenerálja a sejtjeinket! (Ellensúlyozza a városi levegő hatását, 3 nap és tüdőnk valóban „fellélegzik”!) Jobbat kap itt, mint a tejben-vajban fürösztés! A Salgó Hotel vendégei forrásvízben fürödnek! A csapból is az folyik…. mégsem lesz elege belőle senkinek!

 

 


Jó kis fejezet cím lenne a történetében: Kényeztetés Salgó-módra! Az erdőillatú kedvezményes üdülésbe beletartozik a gondoskodás egy speciális formája: Noná, hogy félpanzió isteni ételekkel! Hát persze, hogy lehet romantikusan sarokkád a hálószobában! Mi sem természetesebb az ingyenes szaunánál!  A gyógymatracos, bioágyneműs alvás csak hab a tortán!

 


Gyönyörű szobák és kedvezményes utazás. Finom ételek és elragadó táj. Amivel pedig még kedveskedünk az a kedvezményes nyaralás.

Erdő, finom ízek, nyugalom, romantika, lelassulás – ez a kedvezményes üdülés Salgó Hotel módra!

 

Fizethet üdülési csekkel, SZÉP-kártyával, ahogy Önnek kényelmes most kedvezményesen!

 

Így az első fejezetet kezdje azzal, hogy reggel kinéz az ablakon és az erdőt látja, a madarakat hallja.  Hiába fülel, nem kapcsol be az autók zaja, nem lassít a ház előtt a busz, nem dudál a szomszéd!  Béke és nyugalom!

 

Gyönyörű hotelünk kedvezményes utazásra hívja fel figyelmét. Amit még ajánlunk az a kedvezményes nyaralás, amit nem fog megbánni ,ha nálunk üdül.

Élvezni a természetet-annyit jelent, hogy adni egy esélyt maguknak az öngyógyításra!

 

Ha akarja, az Ön története lehet romantikus, mert az első vacsora mellé jár egy választott fajtájú bor, amit kérésére a szobában szolgálnak fel. Hmmm! De ha akarja, az Ön sztorija vehet egy sportos fordulatot, mert kérésére nordic walkingot szervez a szálloda. De egyedül is bátran lehet barangolni az erdőkben, a váraknál, a szebbnél szebb geológiai ritkaságok között!

 

 

 

 

Az én történetem gyöngyszeme az ajándékmasszázs volt, amit a kedvezményes üdülés mellé kaptam grátisz! Párom el sem akarta hinni, hogy mindez neki is jár!

 

 

Kedvezményes utazás csomagunkban ajándék masszázzsal lepjük meg. Nem utolsó sorban pedig a kedvezményes nyaralás is érvényesül kínálatunkban.

A Salgó Hotel kedvezményes üdülése ajándék-masszázzsal várja a vendégeket

 

Erdőillat, madárcsicsergés, kedvezményes utazás, ennél jobb ajánlatot nem talál. Ami még meglepheti Önt , hogy mindenhez kedvezményes üdülés  jár.

Ajándékozzon egy erdőillatú kedvezményes utazást!

Nincs már élettörténet stressz nélkül, de saját erdőillatú élménnyel regenerálódhat Ön is, és örömöt szerezhet párjának is!

Én is ajándékba kaptam ezt a lelket kisimító hosszú hétvégét!

 

 

 

Kedvezményes utazás csomagunk ajánlatai


Most kétféle lehetősége is van arra, hogy kisimítsa lelkét!

1.

Erdőillatú élmény ajánlat!

 

Utazásra fel!


Kedvezményes utazás

 

8. 250 Ft / fő / éj

 

szállás 2 ágyas szobában, félpanzió

és szolgáltatás-használat

 

Üdüljön nyugalomban!
Kattintson ide! >>>

 

2.

Léleksimító hétvége ajánlat!


Hosszú hétvégére fel!


Kedvezményes utazás


10. 250 Ft / fő / éj

 

szállás apartmanban, félpanzió

és szolgáltatás-használat

 

Ajándékozza meg magát!
Kattintson ide! >>>

 

 

Az ár nem tartalmazza az IFA-t!

 

AZ AJÁNLATKÉRÉS NEM JELENT ÖNNEK SEMMIFÉLE ELKÖTELEZETTSÉGET!

 

Szeretné meglepni családját vagy barátait?

Csak egy kattintás és garantáltan meglepheti szeretteit!

 

Igen! Hihetetlen, de az árban minden benne van!

 

Copyright © 2014 Salgó Hotel - minden jog fenntartva!Készítette: MarketingGPSOldaltérképUgrás a lap tetejére